Moko Market Teurastamo 2021-01-26T15:40:36+02:00

Moko Market Teurastamo

Moko Market Teurastamo

Uusin Moko Market toimii Teurastamon alueella vuonna 1933 rakennetussa entisessä hallintorakennuksessa.
Rakennus on museoviraston suojelema. Tila toimi teurastamotoiminnan päättymisen jälkeen vielä pitkään kaupungin konttoritilana, jonka jälkeen siinä toimi Radio Helsinki. Remontoidessamme tilaa pyrimme kunnioittamaan paikan alkuperäisasua ja pohjaratkaisua mahdollisimman pitkälle. Asiakkaat voivat sisääntullessaan ihailla alkuperäisiä funkkisovia. Rakennuksen toisessa päädyssä toimii nykyisin ravintola Palema ja yläkerrassa on toimistohuoneistoja. Teurastamon Moko on Mokoista pienin ja toimii hieman erilaisella konseptilla.

Kahvilassa on tarjolla sekä suolaista, että makeaa pikkupurtavaa, Mokon makoisia salaatteja ja ihania lounas-annoksia vaihtuvilla tuotteilla kuten päivän tuorepasta tai viikon vohveli ja uuniperuna. Aamupalalla puristamme sinulle taatusti tuoreen appelsiinimehun ja valittavissa on aamupalakomboja, joista löytyy eväät moneen aamuun. Teurastamon Mokossa voit nautiskella myös huolella valittuja viinejä ja oluita tai laadukasta kahvia lähipaahtimosta. Tervetuloa viihtymään pieneen, mutta sitäkin kodikkaampaan Moko -kahvilaan Teurastamolla! Kahvilallamme on viihtyisä kesäterassi.

Myös Teurastamon Mokosta löytyy kabinetti asiakkaiden käyttöön. Kabinettiin mahtuu porukkaa mukavasti 10-12. Kabinetti on maksullinen, 10 euroa tunti.

Kabinettivarauksien varauskalenteri löytyy täältä.