h

Moko Market Teurastamo

Uusin Moko Market toimii Helsingin Teurastamon alueella vuonna 1933 rakennetussa entisessä hallintorakennuksessa.
Rakennus on museoviraston suojelema. Tila toimi teurastamotoiminnan päättymisen jälkeen vielä pitkään kaupungin konttoritilana, jonka jälkeen siinä toimi Radio Helsinki. Remontoidessamme tilaa pyrimme kunnioittamaan paikan alkuperäisasua ja pohjaratkaisua mahdollisimman pitkälle. Asiakkaat voivat sisääntullessaan ihailla mm. alkuperäisiä funkkisovia. Rakennuksen toisessa päädyssä toimii nykyisin ravintola Palema ja yläkerrassa on toimistohuoneistoja. Teurastamon Moko on Mokoista pienin ja toimii hieman erilaisella konseptilla.

Kahvilassa on tarjolla sekä suolaista, että makeaa pikkupurtavaa, Mokon makoisia salaatteja ja ihania lounasannoksia vaihtuvilla tuotteilla kuten päivän tuorepasta tai keitto. Aamupalalla puristamme sinulle taatusti tuoreen appelsiinimehun ja valittavissa on aamupalakomboja, joista löytyy eväät moneen aamuun. 

Teurastamon Mokossa voit nautiskella myös huolella valittuja viinejä ja oluita tai laadukasta kahvia lähipaahtimosta.

Kahvilallamme on viihtyisä kesäterassi sekä kabinetti asiakkaiden käyttöön. Kabinettiin mahtuu porukkaa mukavasti 10 henkilöä. Kabinetin tuntihinta on 10 euroa.

Kabinetin varauskalenteri

Viikon lounasmenu

Tervetuloa viihtymään pieneen, mutta sitäkin kodikkaampaan Moko-kahvilaan Teurastamolla!

Moko Market Teurastamo kartalla.