Mikä Moko? 2017-12-20T09:55:18+00:00
Mikä Moko?

Valikoimassamme on paljon tuotteita, jotka löydät vain Mokosta. Suosimme omaa suunnittelua, tuotantoa sekä maahantuontia ja valikoimamme vaihtuu tiuhaan sesongin mukaan. Meillä löydät paljon uniikkeja tuotteita ja pieniä eriä. Osa tuotteista on myynnissä verkkokaupassamme, mutta parhaan valikoiman löydät aina elämyksellisistä myymälöistämme.

Intialaiset huonekalut

Intialaiset huonekalut ovat olleet yksi Mokon käyntikorteista jo vuosia. Kalusteet hankitaan paikalliselta perheyritykseltä, joka kerää vanhoja käytettyjä huonekaluja ja kalusteita, kunnostaa tai rakentaa niistä uusia. Yritys toimii jo toisessa polvessa, huolehtii hyvistä työolosuhteista eikä käytä lapsityövoimaa. Kalusteet ovat laadukasta käsityötä ja pääosin valmistettu vanhasta, hyvin kestävästä tiikkipuusta. Siksi ne ovat niin muotokieleltään kuin materiaaliltaankin hyvin aikaa kestäviä.

Omaa maahantuontia ja kotimaisia tuotteita

Ostamme paljon tuotteita Euroopan parhaimmilta valmistajilta, elintarvikkeista kosmetiikkaan. Tuotteiden eettisyys ja ekologisuus ovat meille tärkeitä.

Omia tuotteita

Valikoimistamme löydät itse suunnittelemiamme Moko-tuoteperheitä. Mokon omat pellavat on jo klassikko. Moko 100% pellava -mallistosta löytyy niin yksivärisiä kuin printtikuosisia kodintekstiileitä. Moko-malliston säilytyslaatikot on suunniteltu esille jätettäviksi, ei kaappiin piilotettaviksi. Jokainen mallisto on uniikki. Uusin lisä Mokon tuoteperheeseen on oma kotimainen saippua- ja tuoksukynttiläsarja, joka on valmistettu ihan nurkan takana, täällä Helsingissä. Mokon kuuluisat silkkipeittot ovat palanneet valikoimiimme.