A l’Olivier maustettu neitsytoliiviöljy sitruuna – inkivääri 250ml

9.50

Sitruunalla ja inkiväärillä maustettu neitsytoliiviöljy
250ml peltipurkki
A l’Olivier
Ranska

Varasto loppu

Laadukas neitsytoliiviöljy joka on maustettu luontaisella sitruunauutteella ja inkiväärillä. Maista ja ihastu! Sopii erityisesti Thai-tyyppisiin salaatteihin. kala- ja linturuokien marinointiin. Yhdistele: sherryviinietikka, sitruunamehu, mangoviinietikka.

Ainesosat: Neitsytoliiviöljy 98%, 1% sitruunauute, 1% inkivääriuute.
Tähän pakkaukseen sopii A l’Olivierin muovinen kaatokorkki.

A l’Olivier – hulluna oliiviöljyyn

Yrityksen perusti herra Popelin Pariisin Marais-korttelissa vuonna 1822. Popelin oli ammatiltaan apteekkari ja uskoi ”vihreän kullan” ihmeitä tekevään voimaan. Hänen liikkeestään tuli hyvin suosittu ja välimerellinen elämäntapa alkoi vetää pariisilaisia yhä enemmän puoleensa. Yrityksen tuotteet voittivat palkintoja esim. vuosina 1867 ja 1898 maailmannäyttelyissä.
A l’Olivier on edelleen pienehkö perheyritys. Nykyisin tuotteet valmistetaan Etelä-Ranskassa, Provencessa. Raaka-aineiden laatu ja alkuperä ovat tärkeässä osassa ja valikoimissa on myös muutamia mainioita luomutuotteita. Tuoteperheeseen kuuluu mm. neitsytoliiviöljyjä, pähkinä- ja siemenöljyjä, maustettuja öljyjä, kastikkeita ja etikoita.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA