Bungalow keittiöpyyhe Savannah Sandstone

14.50

Bungalow keittiöpyyhe
Savannah Sandstone
Koko 50 x 70 cm
Materiaali 100% puuvilla

Varasto loppu

Bungalowin käsinpainettu puuvillakeittiöpyyhe.

Jo tuhansia vuosia käsityöläiset Intiassa ovat tehneet koristeellisia käsinpainettuja ”block printed” kankaita. Tämän puuvillakeittiöpyyhkeen painatus on tehty juurikin tällä metodilla. Taitavat käsityöläiset painavat kuviot kankaisiin puisilla painolaatoilla (blocks). Riippuen kuvion monimutkaisuudesta ja väreistä printin tekijä leimaa/painaa 500-2000 kertaa, että saa yhden vuodevaatesetin valmiiksi.

Huom! Näitä tuotteita on varastossa vain muutama kpl/väri, mutta jos haluat tuotteita enemmän kuin yhden tiettyä väriä, voit tiedustella niitä myymälästä ennen ostoa: [email protected] ja voimme tarkistaa sen hetken tilanteen ja lisätä useamman kappaleen ostettavaksi verkkokauppaan jos niitä on vielä saatavilla.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA