Duna sohva 176

2990.00

Duna – kahdenistuttava sohva
Keltainen, kiinteäpäällysteinen kangas (Lauritzons Diamonds 296 HR F02)
46% polyakryyli, 44% polyester 10%, puuvilla
Kiinteä verhoilu
Leveys 176 cm, korkeus 78 cm, syvyys 87 cm
Valmistaja: Interface
Valmistusmaa: Suomi

Varasto loppu

Interfacen kotimaiset Duna -sohvat on valmistettu kokonaan Suomessa.

Myymälässämme esillä oleva 176 cm -levyinen kahdenistuttava sohva on keltainen. Tilaamalla voit valita oman mielesi mukaisen päällisen kiinteällä tai irtoverhoiluna
Hinta vaihtelee kankaasta ja verhoilusta riippuen. Valittavana on laajasti erilaisia kangas- ja nahkapäällisiä. Toimitusaika on n. 4 viikkoa.

Koska tuote on isokokoinen, on sen kuljetuksesta sovittava erikseen. Kuljetuksen hinta ei sisälly verkkokaupan laskun loppusummaan. Lue tarkemmat tiedot toimitusehdoistamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne koskien tuotteiden kuljetusta. Verkkokaupassa on nähtävillä muutamia huonekalujamme, laajemman valikoiman löydät Punavuoren myymälästämme.

Tervetuloa Punavuoren myymäläämme tutustumaan sohviin tarkemmin!

Huom! kuvissa näkyvät irtotyynyt ovat lisätilaustuotteita.

Duna-sohvasta löytyy myös 206 cm -levyinen kolmenistuttava malli.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA