Duna sohva 206

3230.00

Duna – kolmenistuttava sohva
Lila, kiinteäpäällysteinen kangas (Lauritzons Diamonds 297 HR F02)
46% polyakryyli, 44% polyester, 10% puuvilla
Kiinteä verhoilu
Leveys 206cm, korkeus 78 cm, syvyys 87 cm
Valmistaja: Interface Suomi

Vain 1 varastossa

Interfacen kotimaiset Duna-sohvat on valmistettu kokonaan Suomessa.

Myymälässämme esillä oleva 206 cm -levyinen kolmenistuttava sohva on trendikkäästi lilaan vivahtava. Tilaamalla voit valita oman mielesi mukaisen päällisen kiinteänä tai irtoverhoiluna.
Hinta vaihtelee kankaasta ja verhoilusta riippuen. Valittavana on laajasti erilaisia kangas- ja nahkapäällisiä. Toimitusaika on n. 4 viikkoa.

Koska tuote on isokokoinen, on sen kuljetuksesta sovittava erikseen. Kuljetuksen hinta ei sisälly verkkokaupan laskun loppusummaan. Lue tarkemmat tiedot toimitusehdoistamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne koskien tuotteiden kuljetusta. Verkkokaupassa on nähtävillä muutamia huonekalujamme, laajemman valikoiman löydät Punavuoren myymälästämme.

Tervetuloa myymäläämme Punavuoreen tutustumaan sohviin tarkemmin!

Huom! kuvissa näkyvät tyynyt ovat lisätilaustuotteita.

Duna-sohvasta löytyy myös 176 cm -levyinen kahdenistuttava malli.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA