P niin kuin puutarha -kirja -30%

20.30

Teksti: Heli Thorén
Valokuvat: Ulla-Maija Lähteenmäki
Taitto: Tuukka Koivisto
Kustantaja: Cozy Publishing

Varasto loppu

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Vaikka puutarhakirjatarjonta on laaja, P niin kuin puutarha onnistuu tuomaan kuokkimiseen uuden näkökulman. Kirjan tekijät muistuttavat, että myös puutarhaa voi sisustaa, ja hyvä fiilis syntyy pienillä valinnoilla yllättävän helposti. 200 puutarhanhoitovinkkiä sisältävä opus on jokaisen puutarhanhoidosta haaveilevan ja omaa pihaa kuokkivan hankintalistalla. Kirja on jatkoa suosituille K niin kuin koti ja H niin kuin huvila -kirjoille.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA