KASVIKSIA VIIKON JOKAISELLE PÄIVÄLLE

29.00

Tekijä
Tara Junker

Kieli
Suomi

Kustantaja
Cozy Publishing

Vain 1 varastossa

Kokkaa kasviksista vaivatta! Opi hyödyntämään kotimaisia vihanneksia sekä juureksia maukkaan monipuolisesti. Kasviksia viikon jokaiselle päivälle näyttää tien herkullisen terveelliseen ateriaan milloin vain – myös kiireisessä elämänrytmissä. Samalla opuksen runsas reseptiikka muistuttaa, että aina kun keittiössä saa viettää hiukan enemmän aikaa, ruoanlaitto voi olla todellinen nautinto.

Kirjan syötävän hyvän ytimen muodostavat mutkattomat ja nopeat ohjeet. Pienet suositut alkupalat suovat sinulle vapauden kutsua vieraat kylään entistä useammin. Viikonloppuisin padat saavat hautua pitkään ja pastataikina valmistuu perheen tai ystävien kesken.

Ravitsemustieteilijä ja reseptitaitaja Tara Junker johdattaa meidät aidon intohimonsa eli ruoan pariin. Junkerin edelliset teokset Syö Hyvä Olo (2018) ja Syö Hyvä Mieli (2019) ovat olleet myyntihittejä. Uutuusteoksessaan Tara jakaa parhaat vinkit ja reseptit hektisistä tiistailounaista nautinnollisiin sunnuntaipäivällisiin!

Huom! Jos haluat tuotteita useamman kappaleen, mitä verkkokaupassamme on saatavilla tällä hetkellä, voit tiedustella niitä myymälästä ennen ostoa: [email protected] tai 010 315 06156

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA