Koirille sallittu – kirja

30.00

Tekstit: Tiina Kuusisto

Editointi: Elina Lähteenmäki

Kuvat ja layout design: Viola Minerva Virtamo

Kieli: Suomi

Varastossa

Koirille sallittu – kirja antaa eväitä koiranpennulle opetettavien tärkeiden arkitaitojen kouluttamiseen tutkitusti tehokkaiden, positiiviseen vahvistamiseen perustuvien keinojen avulla. Kirja sisältää tietoa koiran käyttäytymisestä ja tarjoaa paljon konkreettisia harjoitteita pennulle opetettavista perustaidoista. Kirjan avulla onnistut kasvattamaan tasapainoisen koiran ja viettämään onnellisia yhteisiä hetkiä koirasi kanssa.

Kirjan tekijä Tiina Kuusisto on ollut tekemisissä koirien kanssa koko ikänsä. Hän on kilpaillut agilityssä kansainvälisellä ja kansallisella tasolla. Tiina on eläinfysioterapeutti ja koirankouluttaja.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA