Lautasellinen kauneutta -kirja -30%

21.70

Reseptit: Karita Tykkä

Valokuvat: Viola Minerva Virtamo & Ulla-Maija Lähteenmäki

Kirjan ulkoasu: Enni Koistinen

Kustantaja: Cozy Publishing

Varasto loppu

Lautasellinen kauneutta -opus kannustaa panostamaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kirjasta löytyy niin itseä hellivät ja hoivaavat ruokareseptit kuin myös vinkit parempaan arkeen. Hyvinvointi ja kauneus lähtevät sisältäpäin. Suurta roolia hyvässä olossa näyttelee se, mitä laitamme suuhumme. Hyvinvointivalmentajaksi opiskeleva Karita on itse omassa elämässään oivaltanut sen, että keho ja hyvä mieli ovat yhtä. Kun syömme hyvin, voimme kokonaisvaltaisesti hyvin. Pelkkä ruoka ei riitä, tarvitaan myös unta, sopivasti liikuntaa, nautintoja ja myönteinen asenne elämään.

Resepteissään Karita panostaa siihen, että raaka-aineiden hyvät ainesosat säilyvät myös ruuanvalmistuksessa. Terveellinen ruokavalio ei tarkoita nautinnoista kieltäytymistä. Jokaisessa arjessa on paikkansa myös suussa sulaville herkuille – niidenkin ohjeet löytyvät Lautasellinen kauneutta –kirjasta. Aloita ateria kermaisella siitakesienikeitolla, jatka lehtikaalibataattihöystöllä ja maustetulla uunilohella ja nauti jälkiruoaksi raakatiramisu lasissa. Karita kertoo ohjeet hyvän elämän, olon ja hehkeän peilikuvan saavuttamiseksi.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA