Leipälauta suuri vintage

159.00

Leipälauta suuri, jalallinen

tuote F25

Alkuperä:
mahdollisesti Turkki
Materiaali:
puu
Mitat L35 S13  K110

Varasto loppu

Näitä puisia alustoja on käytetty leivonta-alustoina leipomoissa ja kodeissa mm Turkissa. Jokainen lauta on uniikki, ne voivat olla hyvin eri muotoisia, kokoisia ja kuntoisia,  siksi suosittelemme mieluiten käyntiä myymälässämme jossa tuotteita pääsee tutkimaan ja valikoimaan itse.

Koska tuote on isokokoinen, on sen kuljetuksesta sovittava erikseen. Kuljetuksen hinta ei sisälly verkkokaupan laskun loppusummaan. Lue tarkemmat tiedot toimitusehdoistamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne koskien kaappien kuntoa ja kuljetusta. Verkkokaupassa on nähtävillä muutamia huonekalujamme, laajemman valikoiman löydät Punavuoren myymälästämme.

Huom! Kaikki laudat ovat uniikkeja.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA