Samettityyny musta 50×70 -30%

27.30

Tyynynpäällinen
Koko: 50 x 70 cm
Materiaali: 100% puuvilla
Sisätyynyt myydään aina erikseen ellei toisin mainita.

Varasto loppu

Pehmeä puuvillasametti tyynynpäällinen. Kiinnitys vetoketjulla. Tyynynpäällisen koko on 50 x 70 cm. Pesulämpötilaksi suositellaan 30 astetta.

Madam Stoltz on tanskalainen sisustustavara-liike, jonka Pernille Stoltz avasi Bornholmiin vuonna 1995. Heidän kauniita käsintehtyjä tuotteitaan myydään nyt ympäri Eurooppaa.

Huom! Näitä tuotteita on verkkokaupan varastossa vain 2kpl/väri, mutta jos haluat tuotteita enemmän kuin yhden tiettyä väriä, voit tiedustella niitä myymälästä ennen ostoa: [email protected] tai 010 3156156 ja voimme tarkistaa sen hetken tilanteen ja lisätä useamman kappaleen ostettavaksi verkkokauppaan jos niitä on vielä saatavilla.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA