Maista – kaikki, mitä olet halunnut tietää ruoasta -kirja -50%

14.00

Kustantaja: Cozy Publishing
Teksti: Laura Rowe
Taitto: Vicky Turner

Varasto loppu

Cozy Publishing nappasi maailmalla mainetta niittäneen Maista-teoksen valikoimiinsa ja tuo upeasti kuvitetun tietopaketin suomalaisten lukijoiden ulottuville syksyllä 2016. Maista – Kaikki mitä olet halunnut tietää ruoasta on kirja, joka nimensä mukaan kertoo kaiken ruoasta. Se ei tee sitä kuitenkaan tylsästi ja teknisesti, vaan kauniilla kuvilla ja napakoilla sekä mukaansatempaavilla teksteillä.

Kirjan on kirjoittanut brittiläinen ruoka-asiantuntija Laura Rowe, joka on selvittänyt paitsi kananmunien hyödyn keholle kuin myös niiden kulutuksen ympäri maailmaa. Kirja kertoo muun muassa vinkkejä ja hyviä reseptejä kurkulle kuin myös New Yorkin bagelin tarinan – toisin sanoen kaiken kiehtovan ruoasta!
Graafikko Vicky Turnerin upeat piirroskuvat saattelevat ruoan ihmeelliseen maailmaan ja kiehtovat niin hyvää ruokaa rakastavaa kotikokkia kuin vaikkapa keittiössä auttavaa koululaista. Maista – Kaikki mitä olet halunnut tietää ruoasta onkin ollut todellinen hitti maailmalla visuaalisuutensa ansiosta niin Instagramissa kuin Pinterestissä, ja myös tuhdin tietopakettinsa ansiosta kirjakauppojen hyllyillä. Kaunis teos on herkullista asiaa tarjoava opus parhaimmillaan niin lahjaksi ruokarakastajalle kuin myös hauskaksi valistajaksi omaan kirjahyllyyn.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA