Marcato Atlas 150 -pastakone, teräs

119.00

Käsikäyttöinen pastakone

Atlas 150

Valmistaja: Marcato, Italia
Väri: teräs

Varasto loppu

Italialaisen Marcaton korkealaatuinen käsikäyttöinen pastakone. Tämä malli on suosituin  kotikäyttöön tarkoitettu pastakone,

jolla valmistat omat tuorepastat käden käänteessä;

lasagnelevyt, tagliatellet ja fettucinit.  Olemme valinneet väreiksi tyylikkäät kuparin ja  kalssisen teräksen.

Valmista paras pastataikina:

500 g pasta fresca 00′ jauhoja ( tai 250g pasta frescaa + 250g durumvehnäjauhoja)

5 luomukananmunaa

Kaada jauhot astiaan (tai pöydälle), riko kanamunat jauhojen keskelle ja sekoita jauhoja käsin munien joukkoon vähän kerrallaan. Vaivaa voimakkaasti kunnes taikina on täysin tasaista ja kimmoisaa. mikäli taikina on liian kuivaa, lisää hieman vettä. Jos taikina on liian kosteaa, lisää jauhoja.  Taikinan ei kuulu tarttua käsiin.

Anna taikinan levätä puolisen tuntia huoneenlämmössä.

Leikkaa taikina osiin ja kauli koneeseen sopiva pala, käytä jauhoja varoen. Kääntele taikinaa usein ja säädä konetta kunnes taikina on läpikuultavan ohutta. Ja sitten vain valitsemaan valmiin pastan muoto.   Harjoittelulla mestariksi!

Keitä pasta runsaasti suolatussa kiehuvassa vedessä n. 2 minuuttia.

 

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA