NAISTEN VUORO – KIRJA -50%

14.50

Reseptejä mestarikokeilta

Ulla-Maija Lähteenmäki & Viola Virtamo

Cozy Publishing

Vain 1 varastossa

Herkullinen ruoka on näiden huippukokkien erikoisalaa – nyt on Naisten vuoro! Suomalaiset keittotaidon osaajanaiset tapaat kevään uutuusteoksessa, jossa pääset tutustumaan tekijöihin, jotka intohimo ja määrätietoisuus on johdattanut rakastamalleen alalle.

Naisten vuoro on ennen kaikkea kunnianosoitus hyvälle ruoalle, taitavalle reseptiikalle sekä uskallukselle toteuttaa itseään kauha kädessä – ja luoda siinä samalla ruokaa, jota me kaikki voimme valmistaa omissa kotikeittiöissämme. Muiden muassa Sikke Sumari, Teresa Välimäki, Meri-Tuuli Väntsi, Prisca Leclerc, Janna Wahlberg ja monet muut maukkaiden makujen asiantuntijat ovat toteuttaneet kirjaan oman menukokonaisuutensa meidän nautittaviksemme.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA