NORDIC INTERIOR BOOK – KIRJA -30%

20.30

Piia Kalliomäki
Pauliina Salonen

Cozy Publishing

Varasto loppu

Pitkäaikaisen työparin, sisustustoimittaja Piia Kalliomäen ja valokuvaaja Pauliina Salosen toinen yhteinen kirja suomalaisista kodeista ilmestyy syksyllä. Päivi Häikiön taittamien kansien väliin on kerätty tyylikkäitä, mielenkiintoisia ja keskenään erilaisia aitoja kotimaisia koteja. Näissä kohteissa hehkuu pohjoisen kaunis valo. Pauliinan tapa kuvata sisustus luonnonvalossa tuo kirjaan aidon ja kotoisan tunnelman. Kirja on paitsi päältä kaunis kahvipöytäkirja, myös runsas visuaalinen ja inspiroiva katselukokemus asumisesta, sisustuksesta ja estetiikasta kiinnostuneille. Se on myös kurkistus suomalaisten kotien kauneuteen.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA