Ottolenghi – Simple -kirja

46.00

Tekstit: Yotam Ottolenghi, Tara Wigley, Esme Howarth
Reseptit: Yotam Ottolenghi
Ranskankielinen käännös: Paula Lemaire
Valokuvat: Jonathan Lovekin
Kustantaja: Hachette Pratique

Kieli: Ranska

Varastossa

Yotam Ottolenghin palkitut reseptit ovat aina yhtä juhlaa: unohtumaton yhdistelmä runsautta, makua ja yllätystä. Ottolenghi SIMPLE on myös juuri sitä, sillä siinä on 130 upouutta ruokaa, jotka sisältävät kaikki ne kekseliäät elementit ja makuyhdistelmät, joista Ottolenghi on rakastettu, mutta pienellä vaivalla maksimaalisen ilon saavuttamiseksi.

Värikkäitä valokuvia täynnä oleva Ottolenghi SIMPLE esittelee Yotamin ruokia, jotka sopivat millaiseen ruoanlaittoon tahansa – olipa kyseessä sitten upeiden ruokien saamista pöytään alle 30 minuutissa, yhden kattilan käyttämistä herkullisen aterian valmistamiseen tai etukäteen valmistettua ja myöhemmin tarjoiltua maukasta ruokaa

Nämä loistavat, maukkaat reseptit ovat kaikki simppeleitä ainakin yhdellä (mutta usein useammalla) tavalla:

S – short on time: less than 30 minutes

I – ingredients: 10 or less

M – make ahead

P – pantry

L – lazy

E – easier than you think

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA