Retkiruokakirja

32.00

Reseptit: Saara Atula
Kuvat: Saara & Markus Atula
Editointi: Elina Lähteenmäki
Layout design: Viola Minerva Virtamo

Kieli: Suomi 

Kustantaja
Cozy Publishing

Varasto loppu

Retkiruokakirja, Kasvisreseptejä helpoista eväistä vaellusaterioihin tarjoilee yli 60 mainiota ja monipuolista kasvisohjetta ympärivuotiseen käyttöön, jälkiruokia ja välipaloja unohtamatta. Herkkuja on aina vaivattomasti valmistuvista eväsleivistä ja nuotiolounaista itse kuivattuihin, pitkille vaelluksille sopiviin aterioihin. Kokeile kimchi-hodareita tai intialaisia nuotioperunoita. Tai kasvispaellaa, linssiragua ja meksikolaista mustapapumolea!

Suomalaisen luonnon lumo. Voit tuntea pohjoisen tunturituulen kasvoillasi, kuulla keväisestä lehdosta kantautuvan lintujen soidinsinfonian, haistaa rämesuon pistävän makean tuoksun. Näetkö jo itsesi nauttimassa tattirisottoa erämaan laskevan auringon alla?

Saara Atula on tuttu nimi sekä herkullisista kasvispainotteisista resepteistään tunnetun Viimeistä murua myöten -ruokablogin takaa että retkeilyiloa välittävästä Instagram-tilistään @viimeistamuruamyoten. Saara muutti Helsingistä Rovaniemelle voidakseen viettää vapaa-aikansa retkeilemällä ja vaeltamalla pohjoisen luonnossa. 

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA