Syömään! – Äitien tekemää kasvisruokaa -kirja

30.00

Konsepti ja koonti: Lotta Lahti
Reseptit: Charlotta Hyttinen, Riittaliisa Javanainen, Laura Kivimäki, Arja Koli, Noora Laine-Müller, Noora Lankinen, Elli Nurmi, Niina Oivo, Jasmin Raitakari, Nanna Rintala, Aino-Kaisa Sihtola, Liisa Soultanis
Editointi: Elina Lähteenmäki
Kuvat & Layout design: Viola Minerva Virtamo

Varastossa

Syömään! – Äitien tekemää kasvisruokaa -kirja on sinulle, joka haluat lisätä kasvisruokia omaan arkikattaukseesi. Ja kuulla, ettei muidenkaan keittiössä kaikki aina onnistu. Ja se on täysin okei. Silti jokainen ateria voi olla askel kohti terveempää maailmaa.

Näissä resepteissä maistuu rakkaus. Niiden takaa löytyy mestarikokkeja, joiden herkuista saa yleensä nauttia vain lähipiiri. Rennon yhteisöllinen kasvisruokakirja raottaa 12 perheenäidin arkea. Heidän 66 valikoitua ohjetta osoittavat, että kasvisruoka – munilla ja maidolla tai ilman – löytää tiensä yhä useammalle lautaselle, ipanasta isoäitiin. Mukana on helppoja luottoruokia, monipuolisia aamu- ilta- ja välipaloja, makeita leivonnaisia, ihania tahnoja sekä parhaita juomia. Tutustu uusiin resepteihin ja löydä taas klassikot vuosien takaa.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA