Tarte Tatin – kirja

32.00

Reseptit: Prisca Leclerc
Editointi: Elina Lähteenmäki
Kuvat: Viola Minerva Virtamo
Alkuperäinen layout ja kansi: Enni Koistinen
Uuden painoksen layout: Viola Minerva Virtamo

Kieli: Suomi

Kustantaja: Cozy Publishing

Varasto loppu

Tarte Tatin – suuri ranskalainen keittokirja tarjoilee yli sata ohjetta helpoista arkisuosikeista rakkaudella valmisteltuun juhlaan. Lehtevät croissantit, täyteläinen quiche lorraine, unelmankevyet suklaamarengit, Provencelta maistuva ratatouille, fenkoli-kalakeitto ja herkullinen kanapata – tämän uusintapainoksen kansien välistä löydät näiden täydellisten reseptien lisäksi monta muutakin ikituoretta herkkua.

Tarte Tatin on jokaisen kotikokin luottoystävä: juuri se, jonka loputtomasta viisaudesta voi tilanteesta riippumatta aina huoletta ammentaa. Eurooppalaisen kulinarismin kiistaton alkulähde inspiroi jälleen, johdattaen rennon ja lempeän keittiöpuuhastelun pariin. Vaikka muutoin kauhanvarressa on välillä varaa myös oikaista, lopputuloksen maistuvuudesta ei tietenkään silloinkaan tingitä.

Kokki, ruokatuottaja ja -toimittaja Prisca Leclercin omat juuret ulottuvat Suomesta Ranskaan. Esikoisteoksessaan hän kokosi lapsuutensa ruokamuistot yhteen. Sukellusta rustiikkisiin klassikkoresepteihin siivittävät lieden ääreen houkuttelevat ruokakuvat. Ranskalaisille jo kokkaaminen on suuri nautinto, joka huipentuu huolella haudutettuun ateriaan – iloisessa seurassa, totta kai!

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA