h

Catering ja yksityistilaisuudet

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tapahtuma tulossa ja ruoka- & juomatarjoilut puuttuvat? Moko Market Cafén ammattitaitoinen catering-pitopalvelu auttaa. Teemme tilauksesta monenlaisia tarjoiluja firman rennoista puurojuhlista isompiin, vaativampiin tilaisuuksiin. Tutustu valikoimaan ja tilaa tarjoilut kätevästi suoraan Mokon uuden Catering-palvelun kautta.

HUOM! CATERING-PALVELUN REAALIAIKAINEN HINTALASKURI TOIMII NÄIN: MERKKAA KAPPALEMÄÄRÄ RUUTUUN JA KLIKKAA TÄMÄN JÄLKEEN VIELÄ TUOTTEEN NIMEÄ.

Tai pyydä tarjous, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan menun kauden parhaista raaka-aineista! Jos olet kiireinen ja haluat päästä vähällä, ideoimme tarjoilut puolestasi. Iloinen ja osaava henkilökuntamme auttaa ja erikoisruokavaliot otetaan kaikki huomioon.

Kaikissa kahviloissamme voi järjestää yksityistilaisuuksia.

Online Catering-palvelumme on aivan uusi ja vielä testikäytössä, pyydämme siis kärsivällisyyttä ja olisi hienoa, jos saisimme sinulta palautetta mikäli sivuilla ilmenee ongelmia tai et esimerkiksi löydä haluamaasi tuotetta. Tarkoituksena on, että kahvilatuotteiden tilaaminen olisi helpompaa ja nopeampaa. Tilauksen vahvistusvaiheessa voit kirjoittaa vielä erityistoiveesi ja erityisruokavaliot tai lisätä listan ulkopuolisia tuotteita.

Palvelemme edelleen myös sähköpostitse ja puhelimitse!

Ota yhteyttä: p.  010 3156156 / [email protected] (Punavuori) / p. 045 144 6225 / [email protected] (Sörnäinen) / p. 040 1578209 [email protected] (Teurastamo)

Kiire, kiire, heti syötävää?

Autamme mielellämme, Mokon hyllyistä löytyy aina tarjoiltavaa! Mikäli olet viime tinkaan liikenteessä, niin soita tilauksesi suoraan numeroon: 010 3156156 (Punavuori), 045 144 6225 (Sörnäinen), 040 1578209 (Teurastamo).