h

Mikä Moko?

Moko on leikki, joka juontaa juurensa Mokon perustajasisarusten lapsuudesta. 

Perhe matkusteli paljon ja eräällä Portugalin matkalla 1970-luvulla perheen kyytiin lähti pieni lasten kaislapunostuoli. Kaikki perheen lapset, kissat ja koirat rakastivat tuolia. Tuoli oli monessa leikissä mukana ja tuolileikin nimeksi annettiin Moko.

Mokon perustivat 1991 Toukolehtojen sisarusparvi ja heidän äitinsä. Nykyään Mokoa luotsaavat siskokset Susu ja Lilli Toukolehto. Moko Market on nyt jo toisessa polvessa toimiva perheyritys. 

Alkuvuosina sisustukseen painottunut Moko on nyt Punavuoren sisustusmyymälän lisäksi kahvilatoimintaan keskittynyt konsepti. Palvelemme asiakkaitamme päivittäin vaihtuvalla laadukkaalla lounaalla sekä lauantaisin brunssilla. Järjestämme myös yksityistilaisuuksia ja tarjoamme catering-palveluita. 

Mokon sisustuspuoli koostuu mm. Mokon omasta maahantuonnista ja suunnittelusta. Monet tuotteet löytyvät vain Mokosta! Tuotamme omalla designillä mm. sisustustekstiilejä sekä herkku- ja tuoksutuotteita. Näiden lisäksi tuomme maahan antiikkisia kalusteita Intiasta. Myymälän tuotevalikoima on laaja ja meiltä löytyy tuotteita elämisen joka osa-alueelle. Sisustusmyymälä toimii verkossa sekä Punavuoren myymälässä.

Mokoja on nykyään kolme: Punavuoressa upeassa Merikorttelissa, Sörnäisissä vanhassa hattutehtaassa ja uusimpana Teurastamolla vanhassa hallintorakennuksessa.

Tutustu Mokon kahvilakonseptiin.

Moko Market & Café Punavuori

Mokon lippulaivamyymälä Helsingin Punavuoressa on Mokoista suurin. Mokosta löytyy suuri lifestyle-sisustusmyymälä ja kahvila. Arkisin tarjoillaan aamiaista ja lounasta ja joka lauantai katetaan runsas brunssipöytä kahdessa kattauksessa.

Siirry tästä Punavuoren sivulle.

Moko Market Café Sörnäinen ( 2013-)

Sörnäisten Mokossa tarjoillaan arkisin lounasta ja lauantaisin katetaan brunssipöytä. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja suosittu kabinetti johon mahtuu mukavasti kymmenisen henkilöä.

Siirry tästä Sörnäisten sivulle.

Moko Market Teurastamo (2018-)

Moko Market Teurastamon kahvilassa tarjoillaan sekä suolaista, että makeaa pikkupurtavaa, lounassalaatteja sekä maistuvia lounasannoksia. Aamupalalla valittavissa on aamupalakomboja. Teurastamon Mokossa voit nautiskella myös huolella valittuja viinejä ja oluita tai laadukasta kahvia lähipaahtimosta. Mokosta löytyy kokoustila ja kesällä viihtyisä terassi.

Siirry tästä Teurastamon sivulle.

Verkkokauppa

Mokolla on verkkokauppa, jonka tuotevalikoimassa on osa Punavuoren myymälän repetuaarista. Valikoima vaihtuu tiuhaan ja uusimmat tuotteet löytyvät ajankohtaista -osiosta.

Kanta-asiakkuus

Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat joka kuukausi alennusta kuukauden tuotteesta ja pääset hyödyntämään kanta-asiakaspäiviemme alennukset. Lue kanta-asiakkuudesta lisää.