h

Moko Market kahvilat

Mokon kahvilat sijaitsevat Helsingin Punavuoressa Perämiehenkadulla ja Sörnäisissä Vilhonvuorenkadulla.

Mokon Ihana Arki -aamiainen

Punavuoren ja Sörnäisten Mokoissa tarjoillaan aamiaista joka arkiaamu klo 8.00-10.00. Hinta on 12,50 € ja erikoiskahvilla 14,50 €.
Teurastamon Mokossa aamiaista on tarjolla arkisin klo 8.00-11.00. Aamiaiskombojen hinta on 12,00 €.
Tutustu aamiaisvalikoimaan.

Mokon Lauantaibrunssi

Punavuoren ja Sörnäisten lauantaibrunsseilla pöydät notkuvat herkkuja. Tarjolla on runsas ja monipuolinen valikoima omatekoisia brunssiherkkuja aina Mokon kuuluisasta pullavanukkaasta, smoothieihin, makkaroihin, ruokaisiin salaatteihin ja munakkaisiin.
Erikoisruokavaliot ja vegaanisuus on otettu hyvin huomioon.

Voit myös nauttia viinejä ja pienpanimo-oluita, tai juhlistaa brunssia kuohuviinillä.

Kattaukset Punavuoressa ovat klo 10, 10.15, 12 ja 12.15 ja Sörnäisissä klo 11 ja 13. Tutustu valikoimaan ja varaa pöytä brunssille.

Moko Market Cafén lounas

Mokoissa tarjoillaan lämmintä lounasta arkisin klo 11-14 (tai niin kauan kuin murkinaa riittää). Kaikki annokset voit herkutella paikan päällä tai ottaa mukaan.  Mokojen salaattibaarit palvelevat nälkäisiä myös lounasaikojen ulkopuolella.

Salaattien täytevaihtoehdot vaihtelevat päivittäin ja niissä suositaan kuluvan sesongin raaka-aineita. Kaikki täytteet valmistetaan paikan päällä. 

Mokojen uutiset ja viikon lounaslista päivittyvät Facebookiin sekä Instagramiin. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! Päivitämme lounaslistan myös tänne verkkosivuillemme.

Katso viikon lounasmenu.

Catering

Mokoista saa tarjoilut monenlaiseen tilaisuuteen, vuokraamme kahviloitamme myös yksityiskäyttöön. Olemme järjestäneet lukuisia PR-tilaisuuksia, syntymäpäiviä, häitä ja pikkujouluja. Tutustu Mokon monipuolisen catering-valikoimaan.

Teemme myös räätälöityjä tarjoiluja vaativiin tilaisuuksiin. Soita tai meilaa meille ja pyydä tarjous, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan menun kauden parhaista raaka-aineista.  Osaava henkilökuntamme auttaa ja erikoisruokavaliot otetaan luonnollisesti huomioon.

Käsintehtyä

Maukkaiden lounaiden lisäksi viihtyisässä kahvilassamme nautitaan laadukkaita, lähipaahtimon kahveja ja itse maahantuomaamme ranskalaista Palais des Thés -teetä. Meiltä löytyy myös runsas valikoima Mokon omia limuja, omatekoisia tuoreita smoothieita ja fruityja. Keittiössä valmistuvat niin omalla hillolla höystetyt jogurtit kuin omalla reseptillä valmistetut tuorepuurot ja leivonnaiset. Gluteeniton ja vegaaninen bananbread on monen vakioherkku.

Terveellistä, tuoretta ja raikasta

Annoksesi valmistanut kokki häärii keittiön ikkunan takana ja voit vaikka huikata hänelle ”heippa!”
Emme valmista bulkkia ja vältämme puolivalmisteiden käyttöä. Pastakastike tai keitto on valmistettu alusta loppuun samassa keittiössä. Tuore kuorma tulee keittiöön joka aamu. Raaka-aineilla on suuri merkitys, siksi meillä suositaankin tuoreita sesongin raaka-aineita. Lounasannoksemme, Mokon omat smoothiet, herkut ja fruityt, täytetyt leivät, leivonnaiset ja muut maistuvaiset valmistetaan omien reseptiemme mukaisesti paikan päällä Mokon keittiössä.

Mokon salaatit ovat käsite, niiden runsaus ja terveellisyys takaavat asiakastyytyväisyyden. Suosion salaisuus on runsas valikoima tiuhaan vaihtuvia täytevaihtoehtoja, joissa painotamme kasviksia. Salaattiemme kruunu ovat oman keittiön kastikkeet.

Sesongin parhaat ja lähiruoka

Suosimme sesongin raaka-aineita, koska ne ovat juuri silloin parhaimmillaan. Sesonkiruoka on tuoretta ja maistuvaa. Keväällä suu napsuu raparperipiirakkaa ja syksyllä on tunnelmallista nautiskella ruokaa metsän antimista ja syödä jälkkäriksi omenapiirakkaa. Mokon omenahillo valmistetaan Mokon oman puutarhan omenoista perinteisellä reseptillä ja monet sieniruokien sienet haetaan puutarhan lähimetsästä. Kesällä yrttejä poimitaan omilta viljelmiltä ja syksyllä luumut tiluksiemme luumupuista. Meille on tärkeää aito maku, luonnonläheisyys ja korkealaatuiset raaka-aineet.

Suosimme kotimaista eikä Mokon oma mansikka-inkivääri -smoothie maistuisi lainkaan samalta muun maan mansikoista. Käytämme ainoastaan suomalaisia marjoja.

Luonnonmukainen ruoka ja terveellisyys

Pyrimme käyttämään luomuvaihtoehtoja, eli luonnonmukaisesti tuotettuja elintarvikkeita. Luonnonmukainen tuotantoketju edesauttaa luonnon säilyttämistä puhtaana ja elinvoimaisena ja keinotekoisten aineiden välttämistä. Käytämme paljon terveellisiä kasviksia kuten kaaleja, papuja, marjoja sekä juureksia ja siten valikoimistamme löytyykin runsaasti kasvisruokavaihtoehtoja. Kasvisten tuotanto on myös kevyttä luonnolle.