Sisustusmyymälä Moko Market Punavuori

Punavuoren Moko on sisustusta ja lifestylea yhdistelevä konseptimyymälä ja kahvila.
Myymälämme on sijainnut Punavuoren sydämessä vuodesta 2008 asti upeassa, historiallisessa Merikorttelissa, jossa on alun perin toiminut kaapelitehdas. Rööperi olikin aiemmin tunnettu työläiskaupunginosa. Kortteli on valmistunut osissa vuosina 1919 (Telakkakadun puoli) ja 1934 (Perämiehenkadun puoli) Kivitaskun kortteliin, jossa aiemmin oli asuinkäytössä olleita puutaloja. Nykyisin rakennuksessa toimii monia luovan alan yrityksiä sekä uusina tulokkaina mm. ravintolat Levain, Forza ja Bob’s Laundry. Syksyn aikana avaa ovensa vielä odotettu Riviera-elokuvateatteri.

Tilamme on rakennuksen hengen mukaisesti avara ja industriaalinen ja se on vuokrattavissa erilaisiin yksityistilaisuuksiin kokonaisuudessaan. Pienempään tarpeeseen meillä on varattavissa kaksi erilaista kabinettia. Punavuoren myymälään on esteetön pääsy sekä Perämiehenkadulta että sisäpihan puolelta. Parvikabinetti ei ole esteetön.

Mokon elämyksellinen sisustusmyymälä

Toivomme että käynti myymälässä on asiakkaillemme elämys, jonka he voivat toistaa omassa kodissaan. Elämyksellisyys syntyy upottavan mahtavasta tyynyvalikoimasta, tuotteista jotka ovat uniikkeja, väreiltään rohkeita, materiaaliltaan tai esteettisesti ylellisen miellyttäviä tai suussa sulavia.
Olemme tunnettuja vintagekalusteistamme, joita valikoimaamme on kuulunut jo parikymmentä vuotta. Marseille-saippuat, Provencen oliiviöljyt ja muut herkut edustavat pitkäaikaista eurooppalaista yhteistyötä.
Eikä sovi unohtaa kotimaisia Desicon käsinvalettuja kynttilöitä, jotka ovat olleet toimintamme alusta lähtien tärkeä osa kivijalkaamme.

Valikoimasta löytyy vaihtelevasti myös omaa tuotantoamme: tekstiilejä, saippuoita ja kynttilöitä, oman kahvilan elintarvikkeita kuten Jamjam-hilloja ja Mokon herkullista granolaa.
Mokolaisina olemme huolissamme ympäristön tilasta. Myymiemme tuotteiden eettisyys on meille tärkeää ja pyrimme suosimaan kotimaista ja eurooppalaista tuotantoa.

Moko-sisustus palvelee myös verkkokaupassa. Laajin valikoima tuotteita löytyy kuitenkin Punavuoren myymälästä.

Uutiskirje ja kanta-asiakkuus

Uutiskirjeessä kerromme sesongin tapahtumista ja uusista tuotteista. Kirje ilmestyy yleensä kerran kuussa.
Kanta-asiakkaillemme tarjoamme kuukausittain vaihtuvia tarjouksia, joista tiedotetaan kanta-asiakaskirjeellä sähköpostitse. Kerran vuodessa järjestämme suositut kanta-asiakaspäivät, jolloin kanta-asiakkaamme saavat alennusta lähes kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Tilaa uutiskirje

Liity kanta-asiakkaaksi

Mikä Moko? Lue lisää meistä.