Brasserie – kirja

38.00

UUSI PAINOS !

Prisca Leclerc – Brasserie

Tekstit ja reseptit: Prisca Leclerc
Kuvat: Santeri Stenvall
Layout Design: Gomedia Oy

Kieli: Suomi 

Readme.fi

 

Varastossa

Brasserie – reseptejä Pariisista

Brasserie-keittokirja avaa brasserie-ravintoloiden merkitystä ranskalaiselle ruokakulttuurille. Kirjaan on kerätty pariisilaisten klassikkoravintoloiden rakastetuimmat reseptit.

Keittokirja tarjoaa nautintoa kaikille aisteille. Santeri Stenvallin kuvat henkivät autenttisuutta ja tunnelmaa kuljettaen lukijan pariisilaisten katujen ja ravintolakeittiön kautta suoraan ravintolapöytään. Ranskassa syntyneen kokki, ruokatuottaja Prisca Leclercin reseptiikka saattelee kotikokkaajan kädestä pitäen täydellisten makuelämysten äärelle.

Kirjan reseptien tärkein ainesosa on rakkaus hyvään ruokaan ja lukijalta vaaditaan vain halu kehittyä kotikokkina.
Kastikemuijaksi itseään tituleeraava suomalais-ranskalainen Prisca ei tiedä mitään parempaa kuin pyyhkäistä hyvän aterian viimeiset kastikkeet kuohkealla ja rapeakuorisella patongin palalla.

Saucer l’assiette avec du pain, c’est du savoir vivre!

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA