Chhatwal & Jonsson pellavatyyny Zebra Beige Black 50x50cm

75.00

Pellavatyynynpäällinen
Chhatwal & Jonsson
Koko: 50x50cm
Sisätyynyt myydään aina erikseen ellei toisin mainita.

Varastossa

Ruotsalaisen Chhatwal & Jonssonin käsintehty pellavatyynynpäällinen.

Näitä tyynynpäällisiä löytyy Punavuoren myymälästämme laajempi valikoima erilaisilla kuoseilla.

Chhatwal & Jonsson on rakkaustarina idän ja lännen välillä

Kaikki alkoi Intiasta, jossa on rikas käsintehtyjen tekstiilien kulttuuriperintö.

Chhatwal & Jonssonin luojat alkoivat pian työskennellä ammattikäsityöläisten kanssa yhdistäen intialaista perintöä pohjoismaiseen värikieleen ja designiin. Tuloksena oli Chhatwal & Jonsson, ruotsalainen yhtiö, jonka suunnittelemat kodintekstilit ja matot tuotetaan Intiassa.

Tavoitteena on luoda yksinkertainen, värikäs ja nykyaikainen tyyli, jossa fuusioituu etnisiä ja moderneja vaikutteita. Uutta ja vanhaa.

Kaikki C&J:n tuotteet ovat käsintehtyjä. Mahdolliset puutteet ovat osa tuotteen kauneutta.

Huom! Jos haluat tuotteita useamman, kuin verkkokaupassamme on tällä hetkellä, voit tiedustella niitä myymälästä ennen ostoa: [email protected] tai 010 3156156. Voimme tarkistaa sen hetken tilanteen ja lisätä useamman kappaleen ostettavaksi verkkokauppaan jos niitä on vielä saatavilla.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA