Green Christmas – kirja -30%

17.50

Teksti, kukat ja styling: Johanna Vireaho
Kuvat: Annabelle Antas
Layout design: Marja Wickman
Oikoluku: Elina Lähteenmäki

Kieli: Suomi

Kustantaja: Cozy Publishing

Varasto loppu

Rakastatko lomakautta ja jouluvalmisteluja? Haluaisitko ripustaa seppeleen etuoveen, nauttia ikivihreiden ja eukalyptuksen tuoksusta, istuttaa hyasintteja adventtiaikaan tai kattaa juhlapöydän upealla kukkaistutuksella? Jos vastaus on kyllä, Green ChristmasKransseja ja kukka-asetelmia on sinua varten.

Kirja opastaa sinua jokaisessa vaiheessa ensimmäisen adventin odotuksesta joulua edeltäviin päiviin. Kukista kertova kirja on täynnä vinkkejä kukka-asetelmien, kukkakimppujen ja seppeleiden tekemiseen sekä hoito-ohjeita kukkien hyvinvoinnin varmistamiseksi. Sivut kutsuvat sinut juhlalliseen, kukkaiseen tunnelmaan!

Huom! Jos haluat tuotteita useamman kappaleen, kuin verkkokaupassamme on saatavilla tällä hetkellä, voit tiedustella niitä myymälästä ennen ostoa: [email protected] tai 010 315 06156

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA