Green Home Book -kirja

26.00

Green Home Book
Konsepti ja tekstit: Susanna Vento & Riikka Kantinkoski
Valokuvat: Riikka Kantinkoski
Layout design: Päivi Häikiö
168 sivua
Kieli: suomi ja englanti
Kustantaja: Cozy Publishing

Vain 1 varastossa

Kuinka paljon saniainen vaatii kastelua, entä kannattaako rahapuuta lannoittaa? Tähän ja moneen muuhun viherkasveihin liittyvään kysymykseen vastaa uusi suomalainen tietokirja Green Home Book.

Viherkasvit ovat trendikäs osa sisustusta ja moni kantaa niitä kotinsa kaunistukseksi – tietämättä sen tarkemmin, millaista hoitoa kasvi vaatii. Kansainvälistä mainettakin niittänyt stailisti Susanna Vento on koonnut yleisimpien viherkasvien hoito-ohjeet yksiin kansiin ja kuvannut kasveja mitä kauneimmissa kodeissa ympäri Euroopan yhdessä valokuvaaja Riikka Kantinkosken kanssa. Lopputuloksena on upea opas, joka auttaa paitsi orastavia viherpeukaloita kuin myös heitä, jotka rakastavat selata hurmaavien kotien kuvia.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA