Kuivaöljy karité

39.00

 

La Compagnie de Provence
Kuivaöljy ihonhoitoon
Lasipullo
Koko: 100ml

 

Varastossa

Tämä ihana kuivaöljy on valmistettu Provencen sydämessä.

Sen kaava yhdistää parhaat kasvitieteelliset öljyt kasvojen, kehon ja hiusten hoitoon.

Todellinen monikäyttöinen öljy, sisältää arvokkaan sekoituksen erittäin ravitsevaa shea:a, pehmentävää puhdasta rypäleöljyä, orgaanista neitsyt-auringonkukkaöljyä ja makeaa manteliöljyä, jolla on kosteuttavia ominaisuuksia.
Sen ylellinen rakenne uppoaa ihoon nopeasti jättämättä rasvaista tunnetta. Rikastettu E-vitamiinilla, ravitsee ja valaisee ihoa yhdellä käytöllä. Voit käyttää sitä myös hiustesi pituuksiin ja päihin lisäämään kiiltoa ja sileyttä.
99% ainesosista on peräisin luonnosta. Jäljelle jäävä 1% antaa meille mahdollisuuden varmistaa öljyn aistinvaraiset ominaisuudet ja säilyttää se hyvässä kunnossa.

Dermatologisesti testattu, sitä voidaan käyttää päivittäin kasvoilla, vartalolla ja hiuksilla.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA