Pellavatyyny Dot Ari Yellow 50×50

75.00

Pellavatyynynpäällinen
Chhatwall & Jonsson
Koko: 50x50cm
Sisätyynyt myydään aina erikseen ellei toisin mainita.

Varasto loppu

Ruotsalaisen Chhatwal & Jonssonin käsintehty pellavatyynynpäällinen.

Näitä tyynynpäällisiä löytyy Punavuoren myymälästämme laajempi valikoima erilaisilla kuoseilla.

Chhatwal & Jonsson on rakkaustarina idän ja lännen välillä

Kaikki alkoi Intiasta, jossa on rikas käsintehtyjen tekstiilien kulttuuriperintö. Tarkemmin sanottuna Pohjois-Intian Uttar Pradeshin osavaltiosta, jossa on kudottu mattoja aina 1500-luvulta asti.

Chhatwal & Jonssonin luojat alkoivat työskennellä perinteisten ammattikäsityöläisten kanssa yhdistäen intialaista perintöä pohjoismaiseen värikieleen ja designiin. Tavoitteena oli luoda yksinkertainen, värikäs ja nykyaikainen tyyli, jossa fuusioituu etnisiä ja moderneja vaikutteita. Uutta ja vanhaa. Tuloksena syntyi Chhatwal & Jonsson, ruotsalainen yhtiö, jonka suunnittelemat kodintekstilit ja matot tehdään Intiassa.

Chhatwal & Jonssonin tyynynpäälliset on valmistettu erityisestä kaksikerroksisesta pellavasta, joka on kudottu käsin Itä-Intiassa. Tämän jälkeen pellavaan on käsin painettu värit Pohjois-Intiassa käyttämällä silkkipainoa sekä muita perinteisiä painomenetelmiä. Tämän vuoksi jokainen tyynynpäällinen on uniikki. Painovärit ovat ISO 9001-sertifioituja ja atsoväreistä vapaita.

Pesuohje: lempeä konepesu max 30 asteessa. Ei rumpukuivausta eikä kuivapesua.

Kaikki Chhatwal & Jonssonin  tuotteet ovat käsintehtyjä. Mahdolliset puutteet ovat osa tuotteen kauneutta.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA