Ruokakirja-kirja

26.00

Kustantaja: Cozy Publishing

Suomalaista arkiruokaa satokauden mukaan.

Varasto loppu

Suomalaisten klassikkoherkut koottiin yksiin kansiin, kausiajattelua kunnioittaen, upeita ruokakuvia unohtamatta. Ruokatoimittaja Kaisa Nieminen ja valokuvaaja Riikka Kantinkoski kävivät äidin reseptilaatikolla, listasivat omat rakkaimmat suosikkinsa ja valikoivat Ruokakirjaan ne kaikkein nostalgisimmat ja maittavimmat herkut aina huolella rypytetyistä karjalanpiirakoista maistuvaan uuniloheen ja mokkapaloihin. Resepteissä hyödynnetään suomalaisia, puhtaita raaka-aineita ja otetaan kokatessa vuodenajat huomioon. Ensiluokkaisen kaunis ulkoasu hurmaa jo siinä vaiheessa, kun vasta selaamme ja suunnittelemme tulevia ruokahetkiämme.

Ruokakirjan reseptit ovat aikaa kestäviä klassikoita, joista tulee varmasti myös sinun keittiösi kestosuosikkeja.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA