Sikke Sumari – Nami Namaste -kirja

33.90

Reseptit: Sikke Sumari, Albert Veenendaal & Tony Ilmoni
Valokuvat ja ulkoasu: Benjamin Ilmoni & Patricia Karlsson
Kustantaja: Namaste Oy
Sivumäärä: 369, kovakantinen

Kieli: Suomi

Varastossa

Tämä kirja on oven aukaisu Nami Namasten maailmaan, sen lämpimään keittiöön ja vihreään puutarhaan. Sinne missä niitä rapeakuorisia sämpylöitä aamuisin leivotaan.

Sanalla Namaste on monta merkitystä, joista yksi on ”tervetuloa sydämeeni”. Kun siihen lisätään ”nami” astutaan jo sisään keittiööni, joka on Muhun saarella sijaitsevan kesäkotini, entisen kalastajatilan sykivä sydän, kertoo kirjan tekijä Sikke Sumari. Siellä valmistuvat ne maittavat herkut joita valmistamme yhdessä kokkauskursseillamme ja joita tarjoamme päivittäisillä aterioillamme.

Kirjan reseptit kertovat ruoasta, jota Namastessa valmistamme. Se on puhdasta, yksinkertaista ja herkullista maalaisruokaa.

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA