Yritys Catering – Oma teema

Tapahtuma tulossa ja ruoka- & juomatarjoilut puuttuvat? Moko Market Cafén ammattitaitoinen catering-pitopalvelu auttaa. Teemme tilauksesta monenlaisia tarjoiluja firman rennoista puurojuhlista isompiin, vaativampiin tilaisuuksiin.

Pyydä tarjous, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan menun kauden parhaista raaka-aineista! Jos olet kiireinen ja haluat päästä vähällä, ideoimme tarjoilut puolestasi. Iloinen ja osaava henkilökuntamme auttaa ja erikoisruokavaliot otetaan kaikki huomioon.

Ota yhteyttä: p.  010 3156156 / [email protected] (Punavuori) / p. 045 144 6225 / [email protected] (Sörnäinen).

Kerro meille meilissä yhteystietosi, toivottu ajankohta ja henkilömäärä sekä tilaisuuden luonne ja erikoisruokavaliot jos tiedossa. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Huom! Joitain tuotteita on rajattu määrä verkkokaupassa. Halutessasi tilata useamman kappaleen, ole yhteydessä myymälään ennen ostoa. Tarkistamme todellisen kappalemäärän ja lisäämme tuotteita verkkokauppaan mahdollisuuksien mukaan: [email protected] tai 010 315 6156.

OSTA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kun ostat Mokon tuotteita yli 150 €:lla saat matkahuollon toimitukset veloituksetta! (Ei koske erikoistoimituksia ja ALE-tuotteita.)

TUOTEKATEGORIAT

HAE TUOTTEITA