Moko Market - kabinettivaraukset, kokoustilat

Kabinettivaraukset

Kaikissa Moko Marketeissa on viihtyisä kabinetti, jossa voit lounastaa kaveriporukalla, pitää palaverin tai vaikka pienet synttärikestit. Kullakin kabinetilla on oma varauskalenterinsa, josta näet vapaana olevat ajat, ja voit tehdä seurueellesi varauksen. Kokoustilassa nautittavat kahvittelut ja muut purtavat voitte valita paikan päällä, ja tilavuokran 10€/h voi maksaa kassalla kätevästi tarjoilujen yhteydessä. Huomioithan, että kabineteissa voi nauttia vain Mokosta ostettuja eväitä.

Moko Punavuori

Punavuoressa meillä on kaksi kabinettia. Valittuasi sopivan ajankohdan järjestelmä kysyy sinulta kumpaan kabinettiin haluat tehdä varauksen.

Alakerran kabinettiin mahtuu 8 henkilöä ja parvikabinettiimme mahtuu 10 henkilöä.

Tilavuokra on 10 €/tunti.

Ilmoittauduthan kahvilan kassalla tullessasi, niin ohjaamme sinut kabinettiin.

Parvikabinetin varusteisiin kuuluu äly-tv. Tähän kabinettiin ei valitettavasti ole pääsyä hissillä.

Punavuoren kahvilassa on anniskeluoikeudet.

Moko Sörnäinen

Sörnäisten kabinettiin mahtuu 8 henkilöä.

Tilavuokra on 10 €/tunti.

Sörnäisten kahvilassa on anniskeluoikeudet.

Julkiset tapahtumat (myynti-, rekrytointi-, tai markkinointitarkoituksessa), elinkeinonharjoittaminen tai muu suora liiketoiminta tiloissamme ei ole sallittua.

Huomaathan varausta tehdessäsi, että kalenterit ovat myymäläkohtaisia ja varaus tulee tehdä viimeistään puoli tuntia ennen halutun ajan alkua. Kun haluat tehdä varauksen alle tämän aikaikkunan, soitathan myymälään.