Kabinetin varaukset

Kummassakin Moko Marketissa on viihtyisä kabinetti, joka on kahvilan asiakkaidemme käytössä maksutta. Tilaan mahtuu mukavasti 8 henkeä. Kahvittele kaveriporukalla omassa rauhassa, pidä palaveri tai vaikka pienet synttärikestit. Kabinetin varausaika on 1-3 h / asiakas aukioloaikoina (Punavuoren myymälässä ark. 8-18, la 10-17, Sörnäisten myymälässä ark. 9-17, la 10-15). Yli 3 h varauksissa ole yhteydessä myymällöihin. Osta palaveripullat, lounas tai muu purtava paikan päällä tai voit halutessasi tilata erikoistarjoilut etukäteen.

Lauantaisin Mokoissa tarjoillaan brunssia ja sillon otamme kabinetin varauksia vastaan ainoastaan brunssiseurueille klo 10-14 välisenä aikana. Brunssikabinetin varaukset täältä.

Huomaathan että julkiset tapahtumat (myynti-, rekrytointi-, tai markkinointitarkoituksessa), elinkeinonharjoittaminen tai muu suora liiketoiminta tiloissamme ei ole sallittua.

Huomaathan varausta tehdessäsi, että kalenterit ovat myymäläkohtaisia ja varaus tulee tehdä viimeistään puoli tuntia ennen halutun ajan alkua. Kun haluat tehdä varauksen alle tämän aikaikkunan, soita myymälään.

PunavuoriSörnäinen