Varaukset 2017-09-28T21:15:22+00:00
Kabinetin varaukset

Kummassakin Moko Marketissa on viihtyisä kabinetti, joka on kahdelta ensimmäiseltä tunnilta kahvilan asiakkaidemme käytössä maksutta. Tämän yli menevät tunnit maksavat 10 euroa. Halutessasi tehdä yli kahden tunnin maksullisen varauksen, ole suoraan yhteydessä myymälään.

Tilaan mahtuu mukavasti 8 henkeä. Kahvittele kaveriporukalla omassa rauhassa, pidä palaveri tai vaikka pienet synttärikestit. Kabinetin varausaika on 1-2 h / asiakas aukioloaikoina (Punavuoren myymälässä ark. 8-18, la 10-17, Sörnäisten myymälässä ark. 9-17, la 10-15). Yli 2 h varauksissa ole yhteydessä myymälöihin. Osta palaveripullat, lounas tai muu purtava paikan päällä tai voit halutessasi tilata erikoistarjoilut etukäteen. Omien eväiden syönti kabinetissa ei ole sallittua.

Lauantaisin Mokoissa tarjoillaan brunssia ja sillon otamme kabinetin varauksia vastaan ainoastaan brunssiseurueille klo 10-14 välisenä aikana. Brunssikabinetin varaukset täältä.

Huomaathan että julkiset tapahtumat (myynti-, rekrytointi-, tai markkinointitarkoituksessa), elinkeinonharjoittaminen tai muu suora liiketoiminta tiloissamme ei ole sallittua.

Huomaathan varausta tehdessäsi, että kalenterit ovat myymäläkohtaisia ja varaus tulee tehdä viimeistään puoli tuntia ennen halutun ajan alkua. Kun haluat tehdä varauksen alle tämän aikaikkunan, soita myymälään.

Punavuori

Sörnäinen