Varaukset 2018-05-24T14:30:53+00:00
Kabinetin varaukset

Kaikissa Moko Marketeissa on viihtyisä kabinetti, joka on asiakkaidemme käytössä maksutta kaksi ensimmäistä tuntia. Tämän yli meneviltä tunneilta veloitamme 10€/h tilavuokran. Halutessasi tehdä yli kahden tunnin maksullisen varauksen, olethan suoraan yhteydessä kahvilaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Kahvittele kaveriporukalla omassa rauhassa, pidä palaveri tai vaikka pienet synttärikestit. Punavuoren ja Sörnäisten kabinettiin mahtuu mukavasti 8 henkillöä, ja Teurastamon kabinettiin 10-12 henkilöä. Varauskalentereistamme näet vapaana olevat ajat aukioloaikojen puitteissa, ja voit tehdä 1-2 tunnin varauksia.  Yli kahden tunnin varauksissa pyydämme sinua olemaan yhteydessä myymälöihin, niin teemme varauksen puolestasi. Palaveripullat, lounaan tai muun purtavan voit ostaa paikan päällä, tai voit halutessasi tilata erikoistarjoilut etukäteen. Sörnäisten ja Teurastamon kahviloissa on myös anniskeluoikeudet. Omien juomien tai eväiden nauttiminen kabinetissa ei ole sallittua.

Lauantaisin Punavuoren ja Sörnäisten Mokossa tarjoillaan herkullinen ja monipuolinen brunssi buffeesta klo 10-14, ja sillon otamme kabinettivarauksia vastaan ainoastaan brunssiseurueille. Brunssikabinetin varaukset täältä. Teurastamon Mokossa on lauantaisin tarjolla ”all day breakfast”, missä voit koota makoisan aamupalan pienistä lautasannoksista. Teurastamon menu löytyy täältä.

Huomaathan että julkiset tapahtumat (myynti-, rekrytointi-, tai markkinointitarkoituksessa), elinkeinonharjoittaminen tai muu suora liiketoiminta tiloissamme ei ole sallittua.

Huomaathan varausta tehdessäsi, että kalenterit ovat myymäläkohtaisia ja varaus tulee tehdä viimeistään puoli tuntia ennen halutun ajan alkua. Kun haluat tehdä varauksen alle tämän aikaikkunan, soitathan myymälään.

Punavuori

Sörnäinen

Teurastamo